Rytterprofiler

Skrevet af Rikke Weis d. . Postet i Youth

Rytterprofiler:
Rytterprofiler for de 5 ryttere, som skal repræsentere Danmark ved Youth World Cup 2018 i College Station, Texas:

Alberte Mathiesen:
Jeg hedder Alberte Mathisen,  jeg er 15 år gammel, og bor i Holbæk.
Jeg har redet western i 3,5 år. De discipliner jeg aller bedst kan lide at ride er: reining, og ranch riding, de resultater jeg er specielt stolt af inden for disse to discipliner er en score på 70,5 i reining og en score på 75 i ranch riding, og så mine resultater til DM hvor jeg vandt guld i flere discipliner. Det jeg forventer til YWC er at få den bedste oplevelse ud af det og at jeg får nogle gode ridt. Det jeg glæder mig til ved YWC er først og fremmest vores danske team spirit og det at representere Danmark, samtidig at møde nye mennesker, se hvilke heste vi får/hvilke jeg skal ride, selvfølgelig også have en masse sjov med både folk jeg kender og de ryttere der kommer fra de andre lande og så at få et stort netværk.


(Foto: www.taselvfoto.dk)

Michaela Narvsted:
Jeg hedder Michaela Navrsted og jeg er 17 år gammel. Jeg bor i Roskilde og træner/er opstaldet hos Natasha Møller på Kumlegården, lige uden for Roskilde, til dagligt går jeg på Roskilde Katedralskole i 2.G som er et STX gymnasie, og når jeg ikke går i skole har jeg en western hest og en dressur hest. Jeg har hele mit liv redet dressur, og har også prøvet både spring og voltigering, men mit hjerte tilhørte dressuren, jeg har i dressuren redet på internationalt plan i snart 6 år. Jeg har på nuværende tidspunkt redet western i 3 år, men har først i november 16’ fået min egen quarter, som er en 5 års vallak ved navn VS Codes R Red (e. VS Code Red) Fred er pleasure redet, men derudover har jeg starter showmanship, horsemanship, hunter, hunt seat, trail og western riding. Derudover har jeg få gange prøvet reining og ranch riding.  Jeg har ikke som sådan nogen yndlings disciplin, da jeg syntes de alle er vildt spændende på hver deres måde! Jeg har haft et uforglemmeligt år 2016 med min quarter, hvor vi bla har vundet 3 x guld og 1 x bronze ved Youth Eurocup, bronze medalje ved EM i Kreuth og Q17 i Aachen begge gange i hunt seat, derudover blev jeg all around chapion ved 7 ud af 8 dommere til EM i kreuth og et utal af andre placeringer ved EM og Q17.  Jeg glæder mig helt sindsygt til YWC i Texas, jeg håber og tror på at det bliver en uforglemmelig tur med de bedste holdkammerater man kunne ønske. Jeg vil gøre mit aller bedste i Texas og forsvare Danske flag på bedste vis, men ikke mindst hygge mig og få en masse sjove minder med de andre fra holdet og folk fra alle de andre lande!!!

 
(Foto: www.taselvfoto.dk)

Amalie Tange Veien:
Jeg hedder Amalie Tange Veien, jeg er 15 år gammel, bor i Kolding, og jeg går i 9. Klasse på Kolding Realskole. Jeg har redet hele livet og har altid haft min egen hest. Jeg har redet mange forskellige discipliner på min pony, som jeg også selv tilred i sin tid. Jeg fik min første western undervisning i 2016, hvor jeg startede med at ride roping, kvæg og andre fartklasser på min pony. Jeg faldt for sporten på grund af dens frihed, fart og at det er en hel livsstil. Jeg købte en ung quarter samme år, da min pony blev for lille, og jeg begyndte at ride inden for AQHA i 2017. I sommeren 2017 fik jeg lyst til mere og fik mulighed for at købe en hest, der kunne lidt mere. Jeg købte reineren, Pines Great Whiz og startede Aqha DM i september, hvor vi fik 2x guld i western riding og 1x guld i horsemanship og mange andre medaljer. Jeg startede også nrha DM og fik 2x sølv og 1x bronze, hvor jeg blandt andet skulle ride omridning om guldet. Det hele er gået meget hurtigt, og det er nok også det "resultat" jeg er mest stolt af - at jeg er kommet så langt på kort tid. Jeg har svært ved at vælge min yndlingsdisciplin, da jeg både er vild med fart, men også kan lide de langsomme og præcise discipliner. Ved YWC håber jeg selvfølgelig på at få nogle gode resultater og repræsentere Danmark på bedste vis, men mest af alt, glæder jeg mig til at få fede oplevelser med de dejlige mennesker, der skal med og møde en masse westernryttere fra andre dele af verden.


(Foto: www.taselvfoto.dk)

Emilie Bendix:
Mit navn er Emilie Bendix Christensen, jeg er 17 år gammel, og bor i Randers på Little Creek Ranch.

Jeg har hele mit liv redet western ridning. Jeg startede ud da jeg var 7 med at showe i Western Pleasure. Da jeg blev 9-10 år, fik jeg et interesse skift, og ville gerne begynde på Reining. Sammen med min daværende hest, JK Charlies SmartCut har vi opnået flere High Point youth og guldmedaljer i forskellige discipliner. Fra 2014 og til nu har min kærlighed og lyst til at gøre equitation diciplinerne perfekt, kun vokset. De har vokset sammen med min nu 10 årige vallak Cowboy Peppy Badger. 

I 2014 deltog jeg for første gang i Youth World Cup i Texas og for anden gang i 2016 i Tamworth Australien.  Begge oplevelser gjorde mig bevidst om, hvor stor vores sport er. Men det viste mig også, at der er mange, som deler min glæde for at eje de skønne Quarter Horses. 

I 2016 opnåede jeg at få 7 medaljer til YWC. Jeg er meget stolt over alle, men specielt min 4. plads i Horsemanship, gjorde mig glad. Konkurrencen var virkelig hård, og det gav mig endnu mere blod på tanden, til at blive endnu bedre. Der udover vandt jeg guld medalje i Trail. Det var en vild oplevelse at høre den danske national sang blive spillet på ens vegne. Et helt specielt moment. 

Det at være på det danske landshold er et utroligt skønt eventyr. Man får oplevelser og venner for livet. Man ser verden, og møder så mange nye mennesker, man kan lærer virkelig meget fra. Man er aldrig færdig med at lære. Jeg glæder mig til at give den alt, hvad jeg har sammen med resten af det danske landshold i sommeren 2018!

 
(Foto: www.taselvfoto.dk)

Celena Bøeck:
Jeg hedder Celena Armand Bøeck, jeg er 15 år gammei og kommer fra Næstved.
Har redet western i 2 år. Mine yndlings discipliner er Showmanship, horesmanship, Hunter under saddle og trail. Mine bedste resultater er guld til i hunter under saddle til DM og guld til paint DM i showmanship. Det jeg ser mest frem til ved YWC er et super godt fælles skab, og at lære nye mennesker at kende fra så mange lande. Jeg glæder mig meget til at får en uforglemmelig oplevelse og at repræsentere Danmark og at ride nogle helt fremmede heste.

   
(Foto: www.taselvfoto.dk)

Træner: Pernille Bendix
Assistentræner: Elisabeth Wiley
Manager: Niels Mathiesen