Youth landsholdet

d. . Postet i Youth

sponsoreret af

Det danske Youth landshold skal konkurrere til Youth World Cup i Australien i sommeren 2016. Hver nation kan sende op til 5 ryttere.

31. august 2015 er sidste mulighed for at tilmelde sig brutto truppen.

De 5 udvalgte ryttere er Louise Salling, Emilie Bendix, Rikke-Marie Jørgensen, Rikke Damgaard og Sofie Lindholm. De rejser til Youth World Cup i Tamworth, Australien den 21. juni.

Man kan støtte landsholdet ved at købe det flotte merchandise: T-shirt til 175,- med det flotte logo kalender med Henrik Sewells billeder af rytterne, nu til 50,- kr., køleskabsmagnet med logoet til 25,-.
Desuden vil landsholdet afholde amerikansk lotteri til Return Of The Cattle og McCabes fødselsdagsstævne i maj. Her kan man købe lodder og vinde mange flotte præmier.
- Al overskud går ubeskåret til at dække landsholdets udgifter.


Landsholdets planer frem til afrejse:
18.-19. marts. Hest & Rytter i Herning. Flere af rytterne fra Youth Teamet er på Western Outfitters stand for at fortælle om Quarter Horses, Western Ridning, Youth Landshold og hvad man kan gøre som Youth rytter, hvis man vil lære mere. Man kan også få en autograf fra rytterne samt købe en T-shirt eller en kalender.

15.-17. april. Landsholds Clinic på Little Creek for Youth rytterne. 2 trænere (Pernille Bendix og Elizabeth Whiley) terper de 5 ryttere hele weekenden.

4.-5. maj. Teambuilding aktivitet for alle ryttere, trænere og holdleder. Indtil videre hemmeligt, hvad der skal ske.....

13.-15. maj. Return Of The Cattle Show på Little Creek. Youth rytterne deltager i mange descipliner.

27.-29 ma.j McCabes Fødselsdagsstævne AQHA show. Youth rytterne deltager i mange discipliner.

3.-5. juni. Clinic på Little Creek for Youth Landsholdet. 2 trænere (Pernille Bendix og Elizabeth Whiley) terper de 5 ryttere hele weekenden.

10.-12. juni Nogle af rytterne deltager til Ride In på Tuse Creek.

Uge 25 - AFGANG TIL AUSTRALIEN!"

Læs mere om hvad du kan gøre for at støtte holdet HER  

 

Mit navn er Emilie Bendix Christensen, og jeg er 15 år gammel. Jeg bor på Little Creek Ranch, lidt udenfor Randers. Jeg har gennem hele mit liv redet western ridning, hvor min tid sammen med min reiner JK Charlies Smartcut, har bragt mig mange gode minder. I de seneste år har jeg også fået større interesse for equitation disciplinerne. Mine yndlings discipliner er Rening, Trail, Horsmanship og Showmanship. Jeg deltog i år 2014 i youth world cup i Texas. Det var en stor oplevelse, at få den ære at være med på holdet. Det ville endnu en gang være en super oplevelse at være med til YWC I Australien. Jeg mener vi som hold, ville kunne få oplevelser, vi aldrig vil glemme, og et sammenhold der ville være helt uforglemmeligt.


Mit navn er Sofie Lindholm og jeg er 17 år gammel. Til hverdag går jeg i 3.g på Tørring Gymnasium, mellem Vejle og Horsens. Jeg rider på den 9-årige hoppe Tag This Chic, som vi har leaset. Mine yndlingsdiscipliner er western pleasure og hunter under saddle. Jeg er også ret vild med trail, selvom jeg ikke har haft mulighed for at konkurrere så meget i den disciplin endnu. Jeg synes det er en kæmpe oplevelse at få lov at være med på holdet. Jeg har ikke redet western så længe, og jeg ser det som en super mulighed for at få flere jævnaldrende venner i sporten, samt ikke mindst udvikle mig ridemæssigt. Jeg glæder mig rigtig meget til de weekender Chica og jeg skal bruge sammen med de fem andre piger på holdet! Youth World Cup 2016 ville være en enorm oplevelse! 2016 er mit sidste youth år, og ywc ville være en perfekt måde at afslutte mine youth år. Det ville være vildt spændende at møde så mange andre nationer, konkurrere på de fremmede heste og få en masse læring og inspiration.


 

Mit navn er Louise Engbo Salling. Jeg er 17 år gammel. Harvard Great Poco, som er min egen quarter, er 5 år gammel og efter Mega pine og Sugar skunk. Mine ynglings discipliner er western horsemanship og trail. Derudover synes jeg også at ranch ridning er en rigtig sjov og en udfordrende disciplin. Jeg synes det at være en del af youth landsholdet er super fedt og en rigtig god mulighed for at lære de andre youth ryttere at kende, og ikke mindst en kanon mulighed for at få endnu mere inspiration til dagligdagen, samt give mig endnu flere målsætninger for både træningen og til shows. Jeg har ikke redet western så længe så det er for lov at være med er en kæmpe oplevelse. Jeg ser rigtig meget frem ywc 2016, jeg tror det bliver en kæmpe oplevelse også det at møde youth ryttere fra andre lande. Desuden tror jeg også at trænings clincsne bliver rigtig sjove, inspirations fyldte og ikke mindst meget lærerige og jeg glæder mig til at tilbringe nogle weekender sammen de andre piger på holdet. 2016 er mit sidste år som youth rytter så det ville være perfekt at afslutte med 'once in a life time' oplevelse som det ville være at komme med til Australien og ywc.


Mit navn er Rikke-Marie Smidt Jørgensen. Jeg er femten år gammel, og jeg kommer fra en lille by lidt uden fra Randers, der hedder Vivild. Til dagligt rider jeg min syvårige quarterhoppe, Fancy Indie Catalyst, på det lokale ridecenter lidt uden for byen. Jeg håber på at jeg, hvis jeg kommer med til Australien, får lov at ride mine tre yndlingsdiscipliner, cutting, western horsemanship og hunter under saddle. Det bedste ved westernridning er, at det meste foregår på hestens principper, altså med løse tøjler og så lidt tøjlekontakt som muligt. Det jeg glæder mig allermest til, ved at komme til Australien, er at komme til at ride andre heste. Det er så spændende at komme op på en ny hest, for det viser rytterens egenskaber i stedet for hestens. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til have det sjovt med både pigerne fra det danske landshold, men også med holdene fra resten af verden.


Jeg hedder Rikke Damgaard Andersen, 18 år og har fødselsdag d. 14 januar. Min hest hedder Reminic So Tari og er 10 år gammel. Mine favorit discipliner er Reining og Horsemanship Jeg vil gerne være med på holdet, da jeg tror på vi får et super godt sammenhold og vi ville dermed være et godt team ved deltagelse til YWC 2016. Det jeg glæder mig mest til ved YWC 2016 er hele oplevelsen sammen med teamet og det at skulle gå ind i show arenaen. Det jeg bedst kan lide ved at ride western, er det samarbejde og måden hest og rytter arbejder sammen på.

 

Rytter: Frida Vangsbo, 15 år Hest: Spiced With Poco, hoppe, 15 år Jeg vil gerne være på holdet fordi det kunne være hyggeligt at kende nogen på min egen alder som også rider western. Det kunne være fedt at komme med til YWC fordi jeg kunne få mulighed for at ride en masse forskellige heste og det kunne være spændende at ride i et andet land sammen med en masse youth ryttere fra hele verden. Mine favorit discipliner: Reining, Ranchriding og Horsemanship Hvorfor kan jeg godt lide at ride western: Jeg kan godt lide den måde man rider og arbejder med hesten på og der er rigtig meget horsemanship. Westernryttere er også meget venlige og hjælpsomme. Inden for western ridning findes der også rigtig mange discipliner, så det bliver aldrig kedeligt