Youth teams - historie

Skrevet af Sofie Lindholm d. . Postet i Uncategorised

Historie fra Youth World Cup og Euro Cup 2000-2018


Har du mere information om resultater og deltagere fra tidligere Youth World Cups er du velkommen til at kontakte DKQHA på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Attachments:
Download this file (Youth-historik-2000-2018.pdf)Youth-historik-2000-2018.pdf[Youth historik 2000-2018]50 Kb

Sponsorer 2018

Skrevet af Sofie Lindholm d. . Postet i Uncategorised

 

 

Sponsorer 2018


Awa Trophy - www.awatrophy.dk - præmiesponsor

 

Nathalie Horsecare - gavesponsor: 6 stk præmieposer

 

BOT-shop - gavesponsor - 1 stk specialdesignet cooler

 

Barok Rideudstyr - gavesponsor - to sæt af håndlavede amerikanske westerntrense og fortøj. Værdi 1450,- pr. sæt.


AB Rideudstyr - gavesponsor - 2 gavekort á 200,- og 3 gavekort á 500,-

 

Little Yellow Farm - gavesponsor - haleposer

 

B-Stensgaard: Gavesponsor + klassesponsor - 1 gavekort á 250,- og et gavekort á 150,-

 

NAG/Horsepro: Gavesponsor + klassesponsor

 

Kumlegården: Futurity-sponsor og gavesponsor: 10.000,- til DQAF + 2 x gavekort til undervisning hos Natasha Møller

 

EQUSANA: Klassesponsor/gavesponsor - sponsorer 2 klasser

 

Dit Syn: Gavesponsor - 5 gaver

 

ByLone Hestehårssmykker + Hjertedyr - hår- og askesmykker: Gavesponsor - 15 gavekort á 400 kr. 

 

 

Happy-horse.dk: Gavesponsor - 5 gavekort á 50,- www.happy-horse.dk

 Equifirst: Gavesponsor - gavekort til hestefoder

 

Viffeldt Safety System: Gavesponsor - 2 gavekort á 500 kr.


Ahlfeldt Design: Gavesponsor - sponsorerer en skræddersyet hunterskjorte

 

Meandmyquarter: Gavesponsor - sponsorerer 3 gavekort med plejeprodukter til en værdi á 250,-

Scharf/CJ Proline: Gavesponsor - sponsorerer 2 gavekort á 200,-

 

Western Outfitter: Gavesponsor

Portrætmaleri CMN: Gavesponsor - sponsorerer et gavekort til et maleri.

 

Vedsted Mølle: Gavesponsor

 

 McCabes Rideudstyr: Gavesponsor

 

Tika Rideudstyr: Gavesponsor


Tobaksladens fodersalg: Gavesponsor - 3 x 3kg nordic mash. 5 x gavekort til foderrådgivning inkl. vareprøver på foder og tilskud - værdi á 650,- stykket. Har også stand til stævnet


Trailerbutikken: Gavesponsor - sponsorerer 4 fleecetæpper. Har stand med til stævnet.

 

Nordland ATV: Maskinsponsor - stiller en ATV til rådighed for hjælperteamet. Har også en stand


Råhøjgaard Rosetter: Præmiesponsor

 

Denwax: Gavesponsor - et sæt plejeprodukter
Vil du/din virksomhed også være med som sponsor af DM 2018? Kontakt sponsoransvarlig Sofie Lindholm på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 31959096.

Udtagelsesclinic

Skrevet af Rikke Weis d. . Postet i Uncategorised

D. 11-12 november 2017 skulle de 5 ryttere, der skal repræsentere Danmark og DKQHA næste år ved Youth World Cup i College Station, Texas, udtages. Udtagelsesclinicen var på Little Creek i Randers ved landstræner Pernille Bendix.

Rytterne har skrevet en lille reportage fra weekenden:
"Udtagelsen til YWC har været baseret på hårdt arbejde og en masse sjov. Vi skulle på denne clinic ride på de andres heste. Vi har alle lært meget ved at prøve noget helt andet, end hvad vi er vant til, det var ikke hele tiden lige let at skulle sætte sig op på en fremmed hest og lære alle dens 'knapper', for at få det bedste ud af undervisningen. Det at vide andre skal ride ens hest er ikke altid den sjoveste tanke, men når man som os youth ryttere har et så fantastisk venskab, kan man ikke andet end at blive inspireret og lære af det. Men alt på denne clinic har jo ikke kun handlet om at ride, det har også handlet om fællesskab, og det at have det sjovt. Når der ikke blev redet sad vi og hyggede os inde i rytterskuret, vi sad alle fælles nede i sofaen og talte og selvfølgelig fyrede jokes af som vi plejer, og vi har selvfølgelig også hygget os med de voksne. Under undervisningen har vi også grint, hvis der f.eks er noget man ikke lige kunne finde ud af bliver der da grint lidt, og så blev der prøvet igen. Der var f.eks en af os i showmanshippen, som ikke lige kunne følge med i turnet, hvor både træner og ryttere fik et lille grin, igen. Men alt i alt er vi alle enige om at det har været en fantastisk clinic."


  

 


Alle fotos er taget af John Jensen, www.taselvfoto.dk

 

2017 - Q17 International Championship

Skrevet af Rikke Weis d. . Postet i Uncategorised

D. 29 september til 8. oktober 2017 løb Q17 International DQHA Championship af stablen i Aachen, Tyskland. De tyske mesterskaber er et af de absolut største AQHA shows i Europa med hele 5 dommere. Ud over AQHA klasser, så bød Q17 også på det populære og prestigefyldte DQHA Futurity/Maturity samt NSBA Futurity, NRHA USA og NRCHA klasser. Det er den tyske quarterforening, der er arrangør og stævnet blev som sædvanligt afholdt på de fantastiske faciliteter på det kæmpe internationale hestesportsanlæg i Aachen. I det tyske futurity rides der om en præmiepengepulje på omkring 100.000 Euro.

Flere danskere havde taget turen mod Aachen og der blev redet rigtig flotte resultater hjem af de danske equipager. To af rytterne har her sendt os deres beretninger fra showet:

Anders Rosenberg & Checkmydesignedmoves:
"Årets sidste stævne - de tyske mesterskaber - var en kæmpe stor oplevelse. Et stævne af en helt anden kaliber end vi ser i Skandinavien og lettere nervepirrende for at sige det mildt. I fællesskab med familie, gode venner og min træner lykkedes det at få opfyldt noget der føles som en barndomsdrøm - at showe i Deutsche bank stadium - der er en del af Chio, Aachen. Niveauet var det højeste jeg har set i Europa og det var en fornøjelse at kunne overvære 10 dages ridning og hestenørderi på topplan, god stemning og hygge med hele teamet.
Af resultater blev det til en sølvmedalje i Amateur Halter Aged Geldings og finalist i DQHA Futurity Hunter Under Saddle og Green Hunter Under Saddle."

  

Michaela Narvsted & VS Codes R Red:
Q17 var en kæmpe oplevelse og et fantastisk stævne. Jeg havde Fred (VS Codes R Red) med. Jeg deltog i næsten alle Youth-klasserne, det vil sige W. Pleasure, W. Horsemanship, Hunter under Saddle, Hunt Seat Equitation, Showmanship og Trail. Derudover startede jeg 2 Futurityklasser, da det er Freds sidste år som Junior hest. I det hele taget var Fred endnu en gang en kæmpe kamerat, selvom han ugen op til ikke lige var i træningshumør, og vi havde derfor ingen forventninger. I Showmanship blev det til en 7. plads. I Youth Halteren fik vi en super flot sølvmedalje :-). I Trail blev det desværre ikke til en finale plads, da Fred lige syntes det var sjovere at stå på to ben og vinke til dommerne ;-). I W. pleasure havde jeg et super finale go, desværre var dommerne lidt hårde og det blev til en 5. plads. I W. horsemanship havde jeg nogle af de bedste goes, jeg nogensinde har haft, men Fred var igen lidt på tværs, så det blev til en DQ i vores finale go. Hunter klasserne var jeg alle super glade for, det har aldrig været Freds yndlingsting, men i Aachen gav han sig 110 %, og var en kæmpe kamerat hele vejen. Det blev til en 4. plads i Youth finalen. Igen i Hunt Seat havde jeg nogle af de bedste goes, men inden i finalen var Fred ikke lige enig i, at han skulle på banen, så en lille diskussion gjorde, at jeg ikke turde "trykke" til ham. Alligevel havde vi et pænt og sikkert go, og her fik vi en super flot Bronze medajle. Vi havde så kun 2 klasser tilbage som var NSBA Non Pro Futurity W. Pleasure og Hunter under Saddle. De to klasser sidder jeg stadig og tænker tilbage på, hvilken følelse han gav mig, og hvor er jeg bare super stolt af ham her. Han har aldrig givet sig så meget, det var nogle lange klasser med mange heste, og han blev bare ved. Wow hvor var jeg mere end tilfreds!I begge klasser blev det til 4. pladser, den altid utaknemmelige 4. plads, men utaknemmelige var vi bestemt ikke, for jeg kunne ikke have ønsket mig nogle bedre ture. Pladseringerne var over alles forventninger!! Tusind tak til Fred som var lidt en spade :-) Men mest af alt den bedste kamerat og største stjerne. Også tak til hele teamet og specielt min træner, Natasha :-)"

     

Tusind tak til Anders og Michaela for jeres rigtig flotte beretninger og billeder, og endnu en gang stort tillykke med de flotte resultater! Tak fordi I repræsenterer Danmark så flot!