Sponsorer 2018

Skrevet af Sofie Lindholm d. . Postet i Uncategorised

Sponsorer 2018


Awa Trophy - www.awatrophy.dk - præmiesponsor


Barok Rideudstyr - klassesponsor


Vil du/din virksomhed også være med som sponsor af DM 2018? Kontakt sponsoransvarlig Sofie Lindholm på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 31959096.

Udtagelsesclinic

Skrevet af Rikke Weis d. . Postet i Uncategorised

D. 11-12 november 2017 skulle de 5 ryttere, der skal repræsentere Danmark og DKQHA næste år ved Youth World Cup i College Station, Texas, udtages. Udtagelsesclinicen var på Little Creek i Randers ved landstræner Pernille Bendix.

Rytterne har skrevet en lille reportage fra weekenden:
"Udtagelsen til YWC har været baseret på hårdt arbejde og en masse sjov. Vi skulle på denne clinic ride på de andres heste. Vi har alle lært meget ved at prøve noget helt andet, end hvad vi er vant til, det var ikke hele tiden lige let at skulle sætte sig op på en fremmed hest og lære alle dens 'knapper', for at få det bedste ud af undervisningen. Det at vide andre skal ride ens hest er ikke altid den sjoveste tanke, men når man som os youth ryttere har et så fantastisk venskab, kan man ikke andet end at blive inspireret og lære af det. Men alt på denne clinic har jo ikke kun handlet om at ride, det har også handlet om fællesskab, og det at have det sjovt. Når der ikke blev redet sad vi og hyggede os inde i rytterskuret, vi sad alle fælles nede i sofaen og talte og selvfølgelig fyrede jokes af som vi plejer, og vi har selvfølgelig også hygget os med de voksne. Under undervisningen har vi også grint, hvis der f.eks er noget man ikke lige kunne finde ud af bliver der da grint lidt, og så blev der prøvet igen. Der var f.eks en af os i showmanshippen, som ikke lige kunne følge med i turnet, hvor både træner og ryttere fik et lille grin, igen. Men alt i alt er vi alle enige om at det har været en fantastisk clinic."


  

 


Alle fotos er taget af John Jensen, www.taselvfoto.dk

 

2017 - Q17 International Championship

Skrevet af Rikke Weis d. . Postet i Uncategorised

D. 29 september til 8. oktober 2017 løb Q17 International DQHA Championship af stablen i Aachen, Tyskland. De tyske mesterskaber er et af de absolut største AQHA shows i Europa med hele 5 dommere. Ud over AQHA klasser, så bød Q17 også på det populære og prestigefyldte DQHA Futurity/Maturity samt NSBA Futurity, NRHA USA og NRCHA klasser. Det er den tyske quarterforening, der er arrangør og stævnet blev som sædvanligt afholdt på de fantastiske faciliteter på det kæmpe internationale hestesportsanlæg i Aachen. I det tyske futurity rides der om en præmiepengepulje på omkring 100.000 Euro.

Flere danskere havde taget turen mod Aachen og der blev redet rigtig flotte resultater hjem af de danske equipager. To af rytterne har her sendt os deres beretninger fra showet:

Anders Rosenberg & Checkmydesignedmoves:
"Årets sidste stævne - de tyske mesterskaber - var en kæmpe stor oplevelse. Et stævne af en helt anden kaliber end vi ser i Skandinavien og lettere nervepirrende for at sige det mildt. I fællesskab med familie, gode venner og min træner lykkedes det at få opfyldt noget der føles som en barndomsdrøm - at showe i Deutsche bank stadium - der er en del af Chio, Aachen. Niveauet var det højeste jeg har set i Europa og det var en fornøjelse at kunne overvære 10 dages ridning og hestenørderi på topplan, god stemning og hygge med hele teamet.
Af resultater blev det til en sølvmedalje i Amateur Halter Aged Geldings og finalist i DQHA Futurity Hunter Under Saddle og Green Hunter Under Saddle."

  

Michaela Narvsted & VS Codes R Red:
Q17 var en kæmpe oplevelse og et fantastisk stævne. Jeg havde Fred (VS Codes R Red) med. Jeg deltog i næsten alle Youth-klasserne, det vil sige W. Pleasure, W. Horsemanship, Hunter under Saddle, Hunt Seat Equitation, Showmanship og Trail. Derudover startede jeg 2 Futurityklasser, da det er Freds sidste år som Junior hest. I det hele taget var Fred endnu en gang en kæmpe kamerat, selvom han ugen op til ikke lige var i træningshumør, og vi havde derfor ingen forventninger. I Showmanship blev det til en 7. plads. I Youth Halteren fik vi en super flot sølvmedalje :-). I Trail blev det desværre ikke til en finale plads, da Fred lige syntes det var sjovere at stå på to ben og vinke til dommerne ;-). I W. pleasure havde jeg et super finale go, desværre var dommerne lidt hårde og det blev til en 5. plads. I W. horsemanship havde jeg nogle af de bedste goes, jeg nogensinde har haft, men Fred var igen lidt på tværs, så det blev til en DQ i vores finale go. Hunter klasserne var jeg alle super glade for, det har aldrig været Freds yndlingsting, men i Aachen gav han sig 110 %, og var en kæmpe kamerat hele vejen. Det blev til en 4. plads i Youth finalen. Igen i Hunt Seat havde jeg nogle af de bedste goes, men inden i finalen var Fred ikke lige enig i, at han skulle på banen, så en lille diskussion gjorde, at jeg ikke turde "trykke" til ham. Alligevel havde vi et pænt og sikkert go, og her fik vi en super flot Bronze medajle. Vi havde så kun 2 klasser tilbage som var NSBA Non Pro Futurity W. Pleasure og Hunter under Saddle. De to klasser sidder jeg stadig og tænker tilbage på, hvilken følelse han gav mig, og hvor er jeg bare super stolt af ham her. Han har aldrig givet sig så meget, det var nogle lange klasser med mange heste, og han blev bare ved. Wow hvor var jeg mere end tilfreds!I begge klasser blev det til 4. pladser, den altid utaknemmelige 4. plads, men utaknemmelige var vi bestemt ikke, for jeg kunne ikke have ønsket mig nogle bedre ture. Pladseringerne var over alles forventninger!! Tusind tak til Fred som var lidt en spade :-) Men mest af alt den bedste kamerat og største stjerne. Også tak til hele teamet og specielt min træner, Natasha :-)"

     

Tusind tak til Anders og Michaela for jeres rigtig flotte beretninger og billeder, og endnu en gang stort tillykke med de flotte resultater! Tak fordi I repræsenterer Danmark så flot!

2017 - Ditte & James clinic

Skrevet af Rikke Weis d. . Postet i Uncategorised

Beretninger fra medlemmerne:
Den 11-12 November holdte Tuse Creek Ranch en fyldt clinic med trænerne Ditte Poulsen og James Hansen. Deltagerne havde alle en rigtig god clinic og fik en masse med hjem og arbejde videre på. Hele 9 DKQHA medlemmer har modtaget clinicstøtte fra DKQHA til denne clinic.

3 af medlemmerne fortæller her, hvad de fik ud af clinicen:

Inge Hooge: "Jeg havde sat mig et mål, at jeg ville ride min 5 års paint, Justin! Chicci (Quarter) var med, da han ikke skulle være alene hjemme. Så jeg kan kun sige, at der er både staldplads og hjerterum i
rigelige mængder på Tuse Creek Ranch. ��
Jeg startede ud med at være usikker, lidt nervøs fordi jeg er en kylling, ikke fordi hestedyret var farligt. Justin er det sødeste væsen, men for mig stor. At deltage på clinic på Tuse Creek Ranch, er for mig uden tvivl med til at flytte både mine grænser og begrænsninger. Jeg følte mig total tryg i undervisningen, og der hvor jeg blev usikker, tog Ditte over. Justin blev redet på stang for første gang, og jeg er fuld af fortrøstning, det skal nok blive godt. Jeg tog hjem med den bedste følelse, og jeg var total glad i låget over min hest. 
Så jeg kan kun anbefale at tage på clinic, det giver blod på tanden! Og tak til både Tuse Creek Ranch for at arrangere clinics, hvor der kan rides de fleste discipliner, men også tak til DKQHA for støtte."

Marianne Weidemann: "Jeg havde en super hyggelig, god weekend, clinic. Jeg blev undervist af James. Han var tålmodighed og havde en god måde at forklare tingene på. Jeg lærte en masse og har rykket mig
rigtig meget. Fået selvtillid og nogle gode værktøjer, så jeg og Shark kan træne selv.
Det er ikke sidste gang jeg skal på sådan en clinic."

Lis Petersen: "Jeg har været på clinic næsten hver gang den er blev afholdt i november, og selv om jeg er snart til rollator m.v. så skal man ikke gå ned på undervisning. Jeg fik vildt meget ud af clinicen, jeg var øm i hele kroppen de næste to dage, heldigvis var jeg til pilates om mandagen, så fik hesten fri men så lave vi blød gymnastik om tirsdagen. Jeg kan anbefale clinicen, der hvor du og din hest er, der bliver du hjulpet, presset videre sammen med din hest. Tusind tak - glæder mig allerede til næste års clinic."

 

  

Vi siger i DKQHA tak for beretningerne og billederne fra clinicen! Læs mere om vores tilbud med clinicstøtte til aktive medlemmer af DKQHA under "Aktiviteter" her på hjemmesiden.