European Championship of American Quarter Horses 2018

Skrevet af Rikke Weis d. . Postet i Nyheder

Den europæiske quarter forening FEQHA afholder for 29. gang European Championships of American Quarter Horses. Igen i år afholdes det i Kreuth, Rieden, Tyskland, og showet løber fra d. 10-19. August 2018.

Det indebærer et 4 x AQHA show i divisionerne OPEN, Amateur, Amateur Select & Youth, samt et 2 x AQHA show i L1 (novice) Youth & L1 (novice) Amateur. Derudover er der Cutting NCHA, som er godkendt i USA.

Der er 5 dommere, der sammen skal finde og kåre de europæiske mestre i en lang række af klasser og divisioner:
- Jan Hoskin-Hay, USA (AQHA/NRCHA/NRHA/NSBA)
- Jennifer Lynn Thompsom, USA (AQHA/NRHA/NSBA)
- Marilyn Randall, USA (AQHA/NRCHA/NRHA/NSBA)
- Sascha Ludwig (AQHA)
- Sylvia Katschker, Austria (AQHA/NCHA/NRHA)

Du kan læse mere om showet og tidsplanen i dokumentet vedhæftet her på siden eller på deres hjemmeside: www.ecqh.org

Der plejer at deltage flere danskere ved EM, og under fanen "Medlemmerne" kan du bla. læse medlemmernes oplevelser og resultater ved tidligere EM.

Clinicstøtte for 2018

Skrevet af Rikke Weis d. . Postet i Nyheder

I 2017 havde vi stor succes med at tilbyde arrangører af clinics i Danmark muligheden for at ansøge foreningen om clinicstøtte til de deltagere, som er aktive medlemmer af DKQHA. Derfor tilbyder vi det igen i 2018.

Clinicstøtten er på 150,- pr. deltagende voksen medlem og 100,- pr. deltagende youth, og det udbetales samlet til arrangøren af clinicen, der så selv står for at sende pengene ud til de enkelte deltagere. Et voksent medlem kan maks modtage 300,- i støtte om året og et Youth 200,-. 

Til gengæld for støtten ser vi MEGET gerne, at arrangøren af clinicen sender nogle billeder og lidt tekst om clinicen, gerne med udtagelser fra de deltagene medlemmer til os, som vi kan ligge på hjemmesiden under fanen "Medlemmerne".

Udfyld formularen vedhæftet her, og send den på mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. sammen med billederne og teksten.

Du kan læse, om andre clinics i Danmark, som har modtaget clinicstøtte under fanen "Medlemmerne" her på hjemmesiden.

Vi håber meget, at dette tiltag kommer flere af vores medlemmer til gode!

Attachments:
Download this file (Clinicstøtte-DKQHA-2018.doc)Clinicstøtte-DKQHA-2018.doc[DKQHA Clinicstøtte 2018]47 Kb

DM 2018 på Kumlegaard QH

Skrevet af Sofie Lindholm d. . Postet i Nyheder

DKQHA DM afholdes i år den 6.-9. september 2018 på Kumlegården, Roskilde. 

2 x AQHA, 1 x NSBA, 1 x NRHA.dk, DQAF Futurity


(ENGLISH BELOW)

DKQHA's bestyrelse takker for endnu et fantastisk DM. Vi er glade og stolte over at mange heste, ryttere, tilskuere, sponsorer og hjælpere bidrog til 4 dejlige dage. Vi håber at ser jer igen til næste år, hvor DM som altid afholdes 2. weekend i september. Husk at fotos kan købes hos stævnefotografen Henrik Sewell så snart de er klar på sewell.dk. Kontakt RHV video for at modtage gratis videoer af dit ridt fra stævnet. www.rh-video.de

DKQHA's board are saying thank you for yet another great show! We are happy and proud that many horses, riders, spectators, sponsors and helpers made it all happen. We hope to see you again next year, where the show as always are taking place in the second weekend in september. Please remember that photos from the show can be purchased on sewell.dk as soon as they are ready. Contact RHV video to recieve videos of your rides - for free! www.rh-video.de


www.kumlegaard.dk

 

 

 

 

Spørgeskema til medlemmerne fra AQHA

Skrevet af Rikke Weis d. . Postet i Nyheder

AQHA Championship Event Survey

AQHA er i 2017 i fuld gang med at opbygge en ny og stærkere INTERNATIONAL afdeling. Som noget af det første, den nye afdeling er blevet bedt om, skal de vigtigste internationale aktiviteter gennemgås. Hvordan de er opbygget, samt hvordan AQHA er involveret i dem. Dette gælder ikke mindst AQHA shows over hele verden. Man har derfor igangsat en række initiativer, som ikke blot skal kortlægge dette, men også indhente feedback og ønsker fra internationale medlemmer, så internationale shows bliver tilpasset nutiden og fremtiden bedst muligt.

Når du som medlem sidder med de to spørgeskemaer (vedhæftet længere nede på siden) foran dig, og du er interesseret i regionale eller internationale shows og mesterskaber, er det som dansker nærliggende at have eksempelvis Europamesterskaberne eller Euro-Cupperne i tankerne. Det er ganske naturligt, men når du besvarer og vurderer spørgsmålene, behøver du slet ikke begrænse dig til det. Du kunne jo have andre shows eller serier af shows i tankerne. Passer dine tanker ikke lige i felterne, så brug kommentarfeltet under skemaerne til at forklare dine synspunkter.

Konkret gør du følgende:

  • Print skemaerne ud. Udsagnene i de to skemaer er de samme
  • I det ene skema giver du hver af de 14 udsagn en karakter fra 1 (mest vigtigt) til 5 (mindst vigtigt) Udfyld dette skema først.
  • I det andet skema skal du nu rangere alle de 14 udsagn i forhold til hinanden. Du giver 1 point til det allervigtigste udsagn af alle, mens du giver 14 point til det mindst vigtige.
  • Skriv dine karakterer i den af kolonnerne til højre, som passer til din status (Youth, Amateur eller Open)
  • Når skemaerne er udfyldt, så scan dem ind og send dem til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. SENEST D. 29 november 2017! Så sørger International Directer i DKQHA Poul Møller for at samle besvarelserne og lave en samlet fra Danmark og DKQHA.

I Europa er der gennem flere år kæmpet for at AQHA skal fokusere mere på den Internationale del af AQHA i stedet for blot den Amerikanske, og dette er et af de skridt, der er taget frem imod dette. Derfor håber vi meget, at alle jer, der er medlemmer af enten AQHA eller DKQHA i Danmark vil tage jer tid til at besvare disse spørgeskemaer, så vi også får en stemme Internationalt, samt støtter den nye task force. Rigtig god fornøjelse!