Nyheder på hjemmesiden: Læs om medlemmernes showoplevelser

Skrevet af Rikke Weis d. . Postet i Nyheder

Vi har oprettet en ny menu her på hjemmesiden kaldet "Medlemmerne".
Tanken med dette var at få flere forskellige nyheder og oplevelser fra medlemmerne og deres amerikanske quarter heste delt, og dermed også få mere liv på hjemmesiden.

Første initiativ er blevet medlemmernes "Beretninger fra shows", hvor du kan læse om medlemmernes oplevelser til shows i ind og udland. Læs fx om de svenske mesterskaber eller om EM i Kreuth. Vi vil forsøge at opdatere denne løbende, men vi har brug for din hjælp! Så har du haft en god stævneoplevelse, så tøv endelig ikke med at skrive til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med billeder, tekst og resultater, så smider vi den på hjemmesiden. 

Vi har også et ønske om at lave medlemmernes "Beretninger fra clinics og camps", så har du haft en rigtig god clinicoplevelse eller en god tur på Horse Camp eller Youth camp med din quarterhest, så hører vi også meget gerne fra dig!

En anden ting vi ønsker at få opdateret, er vores "Award/Priser" menu, hvor vi har lavet et nyt tiltag med en "Register of Merit" undermenu - så har du og din hest eller din tidligere hest vundet en ROM, en Superior eller en AQHA Champion, så hører vi også meget gerne fra dig!

Vi håber meget, at I alle vil hjælpe med at få noget mere gang i hjemmesiden!