Rytterprofiler

Written by Rikke Weis d. . Postet i Amateur

Bruttotruppens rytterprofiler:
Her kan du læse om rytterne og deres heste i Amateur-holdets bruttotrup.

 

 

Susanne Dal Christensen & Designed To Impres

Jeg bor i Anslet nær Christiansfeld (Jylland). Jeg har redet og haft med heste at gøre hele mit liv. Mine forældre har haft poloheste, køreheste, lidt dressur- og springheste. Igennem venner,  blev de introduceret til western verdenen og "the quarterhorse". Og siden, kun været den .....the quarter horse. Og det nu i mere end 25 år. Jeg foretrækker at ride min heste selv. Men jeg finder det super inspirerende at få undervisning (clinics). Og mærke de forbedringer der sker, i denne proces mellem hestene og jeg. Jeg fortrækker følgende klasser Halter, Showmanship at Halter, Western Horsemanship, Trail, Hunt Seat Equitation (med andre ord, er mine favoritter er, pattern klasserne) og dertil kommer Hunter under Saddle og Pleasure.

Jeg har to quartere.... begge dansk avlet, og begge trænes og showes af mig. JMC Dee Impres Straw ....min dejlig hoppe. Første dansk avlede hest, som har opnået både en Superior titel og en AQHA Champion titel. Hun er gået på velfortjent pension, og har givet mig et skønt afkom .....min anden hoppe Designed to Impres aka "Lady".

Lady er stadig en "ung hest", og har gjort det super godt ved shows allerede. Med både All Around Champion titler og som multi Grand Champion samt ROM titler i Halter. Jeg håber hun forsat, vil give mig mange fantastisk oplevelse.

Skulle jeg blive udtaget til Landholdet til Eurocup 2019. Håber jeg på en god oplevelse og et godt sammenhold deltagerne imellem. Hvor alle giver alt hvad de har, således Danmark blive repræsenteret på bedste vis.


 


Mieke Derks & Miss Radical Krymsun

Jeg er 26 år og bor i Hvilsom ved Hobro i Nordjylland.  Jeg er født i Holland. I 1997 flyttede jeg med min familie til Danmark. Jeg har haft med heste at gøre hele mit liv, startede med at ride da jeg var 7 år gammel, på min haflinger som jeg startede stævner på. Hvor efter jeg fik lov til at låne min mors hoppe som hedder Scootinmax RM, sammen med hende har jeg været med på ungdomslandsholdet i 4 år. I 2008 købte jeg et føl, som var min kommende show hest, han blev tilredet og kom til stævner. I foråret 2017 tog jeg en beslutning om at jeg ville sælge ham, og solgte ham om sommeren det samme år. I november 2017 købte jeg min hoppe Miss Radical Krymsun hun er fra 2013. Så 2018 er vores første show år sammen, det vi ser meget frem til.